Bemutatkozás
2016. január 17. írta: TéveszmeSTOP

Bemutatkozás

pszichologik_logo.png

Miről szól a blog? Őszintén? Sok mindent látok a társadalomban és az emberekben. Olyan dolgokat, amiket maguk az érintettek sem akarnak, vagy inkább nem mernek meglátni. Kicsit a függöny mögé szeretnék nézni, és ezekről írni. Az ember, és ami mögötte van… vagy inkább benne :) Miért PszichoLogik? A „pszicho” a lelki, érzelmi életet jelenti, a „logik” meg a racionalitást, amivel átláthatjuk érzelmi működésünk mozgatórugóit. Szív és agy, érzelem és értelem – jó, ha egyensúlyban vannak. Logika és racionalitás címszó alatt előkerül még belőlem egy kis szkepticizmus is. Kétely, egyes hitrendszereket és érveléseket illetően. Szóval kérdéseket szeretnék feltenni, melyekre azért igyekszem is válaszokat adni. A válasszal pedig ki-ki maga gazdálkodjon :)

 

Az oldalt egy, a megjelenő témák iránt érdeklődő, laikus szerkeszti. Sem pszichológiai, sem egyéb tudományos végzettsége nincs, tehát nem feltétlenül van igaza. Az információk általánosak, nem személyre szabottak. Az oldalon megjelenő tartalmak esetenként szókimondóak lehetnek, valamint véleményt tükrözhetnek.

 

Rovatok:

Egy pillanat!  -  Ide kerülnek a rövid, kötetlen, „csapongó” bejegyzések, akár napi frissítéssel.

 

Pszichikum  -  Minden, ami az ember belső lelki folyamatait illeti, az ebben a rovatban található.

 

Szkeptikum  -  Ez a kétely birodalma. A misztikus világ közelítése a realitás felé. Nem minden csoda, ami annak látszik.

 

Mélyenszántó  -  A Pszichikum és Szkeptikum rovat kifejtős témáinak gyűjteménye.

 

A blog megjelenik a közösségi médiában is:

Facebook:

https://www.facebook.com/pszichologik

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCFKoFzGr7vtq-GL2lV85nQA

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichologik.blog.hu/api/trackback/id/tr668278504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása